Avand in vedere ca depunerile de calcar sunt peste tot, de la masini de spalat, chiuvete, robineti pana la cazi de baie si toalete, o solutie anti-calcar este foarte utila in gospodaria fiecarei persoane.

Care este cauza formarii depunerilor de calcar ?

Mineralele din calcar sau piatra de var se acumuleaza atunci cand apa trece prin sol, acestea depunandu-se in stratul acvifer. Aceste minerale raman in apa si sunt transportate in reteaua de apa menajera. Depunerile de calcar sunt in principal formate din carbonati de calciu si magneziu.

Cel mai des intalnim depuneri de calcar in fiecare bucatarie sau baie pe robinetul de apa.

Cum indepartati depunerile de calcar ?

Bozo vine in ajutorul dumneavoastra cu o solutie anti-calcar foarte buna, avandĀ o concentratie mare pentru a elimina in totalitate aceste depuneri. Aceasta solutie anti-calcar a fost testata in laboratoarele propri si certificata de catre institutiile din domeniu.

Aceasta produs poate fi folosit pentru: obiecte sanitare, pardoseli, faianta, gresie si ceramica. Il recomandam atat in gospodarii particulare dar si in restaurante, hoteluri, birouri, institutii publice, centre comerciale sau centre de agrement.

Solutia anti-calcar o puteti comanda direct de pe site-ul nostru la preturi foarte mici.

Solutie anti-calcar la 500 ml cu pulverizator
Solutie anti-calcar la 5 litri

DACA TI-A PLACUT DISTRIBUIE ARTICOLUL SI PRIETENILOR TAI:
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail