Despre noi

Compania Bozo a fost fondata in anul 1995 in Ramnicu Valcea cu capital integral privat. Din acel moment am continuat sa evoluam si sa ne dezvoltam din punct de vedere tehnologic dar si profesional. 

Producem si comercializam: detergenti, odorizanti, balsamuri, degresanti, detartranti, solutii anti-calcar, solutii anti-rugina, solutii pentru geamuri, sapun lichid, inalbitori de rufe, parfumuri ambientale. Produsele sunt fabricate in Romania, fiind obtinute prin procesarea materiilor prime provenite din mai multe tari europene.

Fiecare produs este dezvoltat in laboratoarele proprii si supus in permanenta controalelor de calitate. Facilitatile noastre de productie se intind pe o suprafata foarte mare. Investim in permanenta, in cercetare, dezvoltare si tehnologie pentru a satisface exigentele cele mai diverse ale consumatorilor. 

Strategia de dezvoltare a companiei noastre se bazeaza pe creativitate, inovatie, tehnologizare si investitii majore in resursele umane. Ne-am impus sa oferim produse de calitate superioara si am reusit, drept dovada am obtinut certificatele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 precum si brevete de inventie inregistrate la OSIM pentru diverse produse. 

Parfumurile noastre sunt conforme cu normele de siguranta si regulamentele la cel mai inalt nivel de siguranta, impuse de Asociatia Internationala a Marcilor de Parfum (IFRA). Fondata in 1973, IFRA a implementat, la nivel mondial, un Cod unic de bune practici si standarde de calitate pentru industria parfumurilor. Companiile membre IFRA sunt obligate sa utilizeze, in productia parfumurilor, numai acele ingrediente care nu presupun riscuri pentru sanatatea oamenilor sau prentru mediu.

Punem foarte mult accent pe comunicare, dezvoltand  continuu relatiile atat cu partenerii cat si cu clientii nostri ,oferind seriozitate, promptitudine si transparenta. Obiectivul nostru principal este satisfactia clientilor nostri.

 


Nume Companie: Bozo SRL
Numere de inregistrare comerciala si fiscala: RO 7852611; J38/653/95
Capitalul Social: 10.300
Adresa Sediu: Str. Linia 174, Vladesti, Ramnicu Valcea, Romania
Nr Telefon: 0250.713.037
Email: office@bozo.ro
Persoana de contact desemnata pentru conciliere amiabila sau eventuale dispute intre magazin si client: Boruz Gili