O firmă din județul Vâlcea, specializată pe producerea și comercializarea parfumurilor ambientale, produselor pentru curățenie și detergenților, precum balsam de rufe, detergenti pentru: lemn, parchet, gresie, faianta, odorizanti, degresanți pentru: plite, cuptoare, dar si Solutii pentru: geamuri, anti-calcar sau anti-mucegai, dar și produse cosmetice 100% naturale, nerafinate, presate la rece si ECO-certificate se luptă să se impună pe piața românească, reușind în câțiva ani să facă pași mărunți în pătrunderea pe piață.


Firma Bozo SRL, administrată de un energic om de afaceri vâlcean, Gili Boruz, este dovada vie că firmele autohtone reușesc să se mențină pe linia de plutire, chiar dacă producătorii din România au ușile închise la multinaționale.

O altă premieră în sens negativ este și faptul că firma Bozo este recunoscută la nivel național, însă, din păcate, nu este căutată în Vâlcea, județul care produce.

Firma Bozo SRL a obținut, în fiecare an, premiul I și premii de excelență de la Camera de Comerț și Industrie Vâlcea.


SC BOZO SRL este o firmă din Râmnicu Vâlcea, activă din 1995, cu capital 100% românesc, care a intrat pe piaţă ca furnizor al AFER, furnizând detergent universal şi forte pentru spălarea vagoanelor interior şi exterior. De atunci gama de detergenţi produsă de BOZO s-a extins, în prezent cuprinzând o mare parte din detergenţii de larg consum necesari vieţii de zi cu zi. Deşi firma este din Râmnicu Vâlcea, aceasta este mai cunoscută în ţară decât în judeţul unde se produc detergenţii.


Produsele BOZO Air Fresh (această denumire fiind marcă înregistrată) sunt fabricate în România, fiind obţinute prin procesarea materiilor prime provenite din mai multe ţări europene. Toate produsele sunt dezvoltate şi testate în laboratoare proprii şi sunt supuse permanent controalelor de calitate. De asemenea, BOZO este şi producător de parfumuri, cosmetice şi detergenţi care au obţinut certificatele de calitate ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2004, precum şi brevete de invenţie înregistrate la OSIM pentru unele produse.


“Parfumurile BOZO sunt conforme cu normele de siguranţă şi regulamentele la cel mai înalt nivel de siguranţă, impuse de Asociaţia Internaţională a Mărcilor de Parfum (IFRA). Fondată în 1973, IFRA a implementat, la nivel mondial, un Cod unic de bune practici şi standarde de calitate pentru industria parfumurilor. Companiile membre IFRA sunt obligate să utilizeze, în producţia parfumurilor, numai acele ingrediente care nu presupun riscuri pentru sănătatea oamenilor sau pentru mediu. Avem o gamă largă de produse, ce cuprinde toate segmentele de piaţă. Suntem singurii producători de odorizante ambientale din tara, pe bază de apă (alcoolul pătează). Ca exemplu, odorizantul Buuble gum, este numărul 1 ca aromă la nivel naţional, persistă 24 de ore. Toate odorizantele persistă 24 de ore”, descrie reprezentatul firmei produsele BOZO.


Transport rapid în toată ţara

Pentru a vă putea bucura de produsele BOZO trebuie doar să intraţi pe site-ul www.bozo.ro, să îţi creezi un cont, iar după înregistrare poţi comanda on-line. În fiecare zi, magazinul online shop.bozo.ro te întâmpină cu promoţii de nerefuzat.

Produsele comandate se livrează rapid în toată ţara utilizând serviciile firmei de curierat Nemo Express. Costul transportului este suportat de către cumpărător, indiferent de greutatea coletului, acesta ridicându-se la suma de 20 RON. De asemenea, BOZO oferă transport gratuit clienţilor din Râmnicu Vâlcea.

Pentru respectarea termenelor de livrare, comenzile trebuiesc plasate până la ora 16:00, de luni până vineri. Comenzile recepţionate după ora 16:00 vor fi procesate în ziua următoare.