Menu
Your Cart

Termeni si conditii

S.C.  BOZO S.R.L.

Adresa:  Str. Linia 174, Vladesti, Valcea, Romania

CIF:  RO7852611

REG. COM J38/653/1995

CAPITAL  SOCIAL:  10300 ron

Program de Lucru:  Luni-Vineri: 8-17

 


Magazinul nostru prezinta produsele fabricate de societatea noastra, informatii despre aceasta, precum si activitatea acesteia de-a lungul timpului.

Partea legala:

1. Definitii

In cuprinsul acestui document, urmatorii termeni folositi  vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

BOZO SHOP: reprezinta societatea comerciala BOZO SRL., cu sediul in VLADESTI, STR LINIA PRINCIPALA 174, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J38/653/1995 si avand Codul Unic de Inregistrare 7852611, atribut fiscal RO,COD  IBAN: RO 95 BTRLRONCRT 0052848203  deschis la BANCA TRANSILVANIA, Capital social: 10300 lei.

SITE: reprezinta domeniul  apartinand BOZO SRL, care se afla la adresa www.bozo.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind produsele comercializate de  catre SC BOZO SRL 
UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale pentru a culege informatii sau pentru a comanda online si care a acceptat conditiile din acest document. 
UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC BOZO SRL.

2. Continutul Site-ului

Informatiile publicate sunt informatii de interes general despre produsele si serviciile oferite de SC BOZO SRL precum alte informatii considerate de societatea noastra ca fiind de de interes pentru utilizatori. 
SC BOZO SRL  este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele sau si publicate pe SITE. Republicarea partiala sau integrala a informatiilor prezentate pe site se poate face doar cu acceptul prealabil scris al SC BOZO SRL. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC BOZO SRL, prevazute de legislatia in vigoare. "Bozo Air Fresh" este marca inregistrata OSIM avand numarul de inregistrare 132445.

Adresa de e-mail la care oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site : office@bozo.ro

3. Utilizarea SITE-ului

UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

4. Limitarea raspunderii BOZO SHOP

Raspunderea pentru continutul SITE-ului: BOZO SHOP  nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.
BOZO SHOP  nu percepe o taxa pentru accesarea continutului si nu garanteaza ca respectarea recomandarilor, metodelor, sistemelor prezentate vor aduce un anumit succes comercial.
BOZO SHOP  nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor. 
BOZO SHOP  nu raspunde pentru eventuale prejudicii create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului sau a imposibilitatii onorarii unei comenzi.

5. Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, conform legii, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se poate aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cazul termenului de garantie de conformitate, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform legii 449/2003, Art 11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

6. Procedura de conciliere

In cazul in care CUMPARATORUL are o problema legata de o comanda, problema ce pare a nu putea fi rezolvata prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu dl  GILI BORUZ , in calitate de Director General , la nr de telefon  0764261505 sau  la adresa de email gil.boruz(at)gmail.com 

7. Procedura de retragere

Model de retragere sugerat de TRUSTED.ro,

pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

(publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Stimați consumatori,

prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.


– Către : SC BOZO SRL , cu sediul in VLADESTI, STR LINIA PRINCIPALA 174, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J38/653/1995 si avand Codul Unic de Inregistrare 7852611, atribut fiscal RO

– Vă informez/Vă informăm (......) prin prezenta cu privire la

retragerea mea/noastră (.....) din contractul referitor la vânzarea
următoarelor produse (.......)

– Comandate la data (.......)primite la data (..........)

– Numele consumatorului

– Adresa consumatorului

– Semnătura consumatorului (doar în cazul
în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

Informații importante oferite de TRUSTED.ro despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

sau

- de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

sau

- de la ziua la care intraţi, dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a primului produs (în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată)

Pentru a iti exercita dreptul de retragere trebuie să ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

În acest scop, poţi folosi modelul de retragere de mai sus; folosirea lui nu este însă obligatorie.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă iti retragi comanda, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la tine, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care ti-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu ti se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ai furnizat dovada că ai trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

8. Modalităţi de plată

Modalităţile de plată acceptate de magazinul nostru sunt: online prin debit/credit card sau ramburs,la primirea coletului. Platile se efectueaza prin intermediul procesatorului de plati PlatiOnline.ro

Metoda de plata