Termeni şi Condiții

S.C.  BOZO S.R.L.

Adresa:  Str. Linia 174, Vladesti, Valcea, Romania

CIF:  RO7852611

REG. COM J38/653/1995

CAPITAL  SOCIAL:  10300 ron

Program de Lucru:  Luni-Vineri: 8-17

 

SC BOZO SRL (denumita in continuare “BOZO”, ”site”, “noi” sau similar) este o companie din Romania, avand sediul in Valcea, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul  J38/653/1995, cod fiscal RO7852611, telefon 0743.078.888, email office(at <@>)bozo.ro.

Site - prin Site se va intelege domeniul www.bozo.ro, subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

 

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

  CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre BOZO.RO. 

  SERVICIU - serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice. 

  MEMBRU - Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre BOZO.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre BOZO.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

  CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

  CLIENT - Persoana fizica sau juridica care are calitatea de MEMBRU BOZO.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

  DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

  CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

  NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre BOZO.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea BOZO.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

  TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre BOZO.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre BOZO.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

  UTILIZATOR : reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale pentru a culege informatii sau pentru a comanda online si care a acceptat conditiile din acest document. 

  UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC BOZO SRL.

   

  DREPTURI DE MARCA

  Numele BOZO, BOZO.RO si logo-ul BOZO sunt marci inregistrate de catre SC BOZO SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la SC BOZO SRL constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

   

  DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

  Intregul continut al site-ului BOZO.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea BOZO.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BOZO.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

  Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

  Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BOZO.RO si/sau al angajatului BOZO.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

  Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

  Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: office(at <@>)BOZO.ro

   

  CONTACT

  BOZO.RO publica pe site, datele de identificare si contact, actualizate spre informarea Clientilor sau Membrilor.

  Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite BOZO.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

  Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea BOZO.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

  BOZO.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

   

  EMAIL MARKETING SI ALERTE

  In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site sau finalizeaza o comanda (fara cont), accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea BOZO.RO, transmise prin posta electronica (e-mail sau sms).

  Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

  Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre BOZO.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

  Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre BOZO.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

  Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul BOZO.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

  Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentul Termeni si Conditii.

   

  Magazinul nostru prezinta produsele fabricate de societatea noastra, informatii despre aceasta, precum si activitatea acesteia de-a lungul timpului.

  POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

  Accesul la serviciu

   

  • Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda un cont, isi creeaza un Cont sau prin finalizarea unei comenzi ,,fara cont".
  • Contul de client este creat automat in momentul finalizarii comenzii, Renuntarea la Contul creat se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre BOZO.RO, de catre Clientul apartinator al contului la care se opereaza modificarea/actualizarea;
  • Pentru a i se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre BOZO.RO si client/membru
  • BOZO.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel BOZO.RO. 
  • Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
  • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis, de catre BOZO.RO, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al BOZO.RO, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de BOZO.RO intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care BOZO.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la BOZO.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

   

  Produse, servicii si preturi

  • BOZO.RO poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care BOZO.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
  • BOZO.RO poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.
  • Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
  • Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, BOZO.RO va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
  • In cazul platilor online BOZO.RO nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
  • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea BOZO.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

  In descrierea produselor si/sau serviciilor BOZO.RO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

  In ciuda eforturilor BOZO, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site, unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre BOZO.RO in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie. Pentru orice astfel de problema, BOZO.RO va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

  Pentru produsele cu fara disponibilitate "EPUIZAT", BOZO nu poate garanta pretul sau cand va fi disponibil. Disponibilitatea este afisata in timp real iar se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

   

  Comanda online

  Clientul poate efectua o comanda pe site-ul BOZO.ro doar in urma crearii unui cont sau prin finalizarea comenzii fara cont!

  Clientul poate renunta la contul creat oricand, comunicand acest lucru prin email la adresa office(at <@>)bozo.ro.  

  Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

  Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca BOZO.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de BOZO.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  BOZO.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

  invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de BOZO.RO, in cazul platii online;

  datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;

  activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel BOZO.RO si/sau partenerii acestuia;

  realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;

  Clientul poate renunta la o comanda efectuata

  In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul BOZO.RO, suma aceasta va fi returnata de catre BOZO.RO in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.

  In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre BOZO.RO, din culpa sa sau din culpa unui tert, BOZO.RO va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.

  Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.

  Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea BOZO.RO, fara ca vreo parte sa poa