Menu
Your Cart

Bozo Blog RSS Feed

05 Dec Felicitari castigatorului concursului Bozo din luna Decembrie 2018!
Villy 0 279
Câștigătoarul concursului este domnul Dorin Mehedintu din GiurgiuVa uram tuturor un sincer La Multi Ani de Moș Nicolae, si va felicitam cu drag!St..
05 Dec Verificati daca ati distribuit corect si daca participati la extragere
Villy 1 412
Verificati daca ati distribuit corect si daca participati la extragere!( Va reamintim ca puteti folosi prescurtarea (tastele) CTRL + F si scrieti nume..
05 Dec Produsele BOZO au ajuns în Spania și Anglia
Villy 0 8
Firma vâlceană Bozo SRL, producătoare de odorizanți și balsamuri, are, la moment de bilanț, cu ce se lăuda. Administrată de omul de afaceri Gili Boruz..
26 Nov Bozo producator detergenti concurs facebook premii peste 1000lei
Villy 2 89
CU BOZO, CURĂŢENIA ESTE MAI UŞOARĂ! CÂŞTIGĂ PRODUSE DE 500 LEI ŞI CUREŢI CÂT VREI. #bozoairfresh  Facebook -> #STARTCONCURS   |  https://www.facebook...
22 Dec BOZO SRL, firma care îți înmiresmează viața
Villy 0 163
O firmă din județul Vâlcea, specializată pe producerea și comercializarea parfumurilor ambientale, produselor pentru curățenie și detergenților, precu..
09 Dec GILI BORUZ sprijină campania CUTIA CU ZÂMBETE
Villy 0 95
Pe zi ce trece, campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE, organizată de Fundaţia Orpheus şi Vocea Vâlcii pentru copiii de la Centrul Petria din Ocnele Mari..
11 Oct Gili Boruz dă o palmă subtilă clasei politice: Umorul a fost cu BOZO la teatru
Villy 0 13529
La sfârşitul săptămânii trecute, în sala mare a Teatrului “Anton Pann” a avut loc festivitatea acordării premiilor în Topul Firmelor Vâlcene care au o..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)