Menu
Your Cart

Bozo Blog RSS Feed

18 Apr Cine suntem?! Noi suntem Bozo - Producator detergenti, parfumuri ambientale, odorizanti si produse intretinere auto
Villy 0 1162
Vrei sa ne cunoastem mai bine?! Noi suntem Bozo, echipa Bozo... Cum ne-am format? Simplu! Acum mai bine de 8 ani, Gili Boruz, un prosper om de afaceri..
20 Dec Licitație cu caracter umanitar de la Bozo! Banii vor ajunge la o familie nevoiașă din Vâlcea
Vocea Vâlcii 0 456
Gili Boruz, managerul inimos al firmei Bozo, este pus pe fapte mari. În prag de sărbători, acesta vrea să ajute o familie nevoiașă din Vâlcea. Tocmai ..
05 Dec Felicitari castigatorului concursului Bozo din luna Decembrie 2018!
Villy 0 717
Câștigătoarul concursului este domnul Dorin Mehedintu din GiurgiuVa uram tuturor un sincer La Multi Ani de Moș Nicolae, si va felicitam cu drag!St..
05 Dec Produsele BOZO au ajuns în Spania și Anglia
Villy 0 475
Firma vâlceană Bozo SRL, producătoare de odorizanți și balsamuri, are, la moment de bilanț, cu ce se lăuda. Administrată de omul de afaceri Gili Boruz..
22 Dec BOZO SRL, firma care îți înmiresmează viața
Vocea Vâlcii 0 539
O firmă din județul Vâlcea, specializată pe producerea și comercializarea parfumurilor ambientale, produselor pentru curățenie și detergenților, precu..
09 Dec GILI BORUZ sprijină campania CUTIA CU ZÂMBETE
Vocea Vâlcii 0 501
Pe zi ce trece, campania umanitară CUTIA CU ZÂMBETE, organizată de Fundaţia Orpheus şi Vocea Vâlcii pentru copiii de la Centrul Petria din Ocnele Mari..
11 Oct Gili Boruz dă o palmă subtilă clasei politice: Umorul a fost cu BOZO la teatru
Vocea Vâlcii 0 13795
La sfârşitul săptămânii trecute, în sala mare a Teatrului “Anton Pann” a avut loc festivitatea acordării premiilor în Topul Firmelor Vâlcene care au o..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)