O piele stralucitoare, neteda catifelata, un vis pentru fiecare dintre noi. Nu doar fata noastra necesita o ingrijire speciala, pentru ca aceste efecte sa fie vizibile la nivelul intregului corp, o importanta deosebita o are curatarea pielii.

Curatarea trebuie sa se realizeze cu un produs care contine un amestec echilibrat de tensioactivi blanzi cu pielea. Acesti tensioactivi indeparteaza celulele moarte, excesul de sebum, iar pielea devine mult mai catifelata, redobandindu-si aspectul mult dorit, mai ferm, mai neted. In plus pielea va absorbii cu usurinta ingredientele active din cremele care se vor aplica dupa dus.

Gel de dus: Feel Fresh

Gelul de dus, constituie sectorul principal al igienei pielii corpului, scopul gelului “Feel Fresh” este acela de a curata zona in cel mai eficient si mai putin daunator mod posibil. Produsul contine tensioactivi, a caror sarcina este de indepartare a murdariei si sebumului in exces; Tensioactivii anionici utilizati in gelul de dus ”Feel Fresh” au un nivel ridicat de tolerabilitate la nivelul pielii.

Gelul de dus “Feel Fresh” contine un co–surfactant (Disodium laureth sulfosuccinate), acest agent tensioactiv este foarte bland cu pielea, fiind utilizat chiar si in sampoane delicate pentru copii, in cazul nostru, acest tensioactiv a fost utilizat in formularea ca agent de curatare bland dar ca si adjuvant in sustinerea tensioactivului principal (Sodium Lauryl Ether Sulfate).

Din categoria tensioactivilor agresivi fac parte grupul alchil sulfatilor si etoxilatii aferenti, variat salinizat cu Na, K, Mg. etc… De obicei, la acestea se adauga tensioactivi amfoteri, care au un grad de iritare mai scazut. Aspectul negativ pare sa fie actiunea degresanta, desicanta si respectiv capacitatea de penetrare, dar in cazul nostru dozajul a fost redus la minim pentru a nu sensibiliza pielea, efectul acestuia fiind unul benefic asupra pielii.

Un sfat bun de urmat este acela de a dilua intotdeauna gelul de dus cu putina apa inainte de a aplica produsul direct pe piele, aceasta fiind o regula generala de urmat pentru orice produs cosmetic utilizat din gama (Sampon, gel de dus, sapun lichid, etc.. ) acestea fiind produse concentrate, prin urmare fiind necesara aceasta diluare.

O solutie benefica la nivel de formulare, consta in introducerea unor doze mari de ingrediente protectoare vegetale si biologice capabile sa creeze un strat defensiv pe corp (uleiuri, proteine, compatibile cu tensioactivii anionici capabili sa se fixeze pe suprafata pielii). In cazul nostru formularea contine: Coco-Glucosida, ulei Migdale pentru protectia pielii.

Gelul de dus “Feel Fresh” – contine un amestec de surfactanti naturali, printre care un tensioactiv tip “Glucozida de cocos” de provenienta vegetala, care in amestec cu uleiul de migdale confera pielii o curatare profunda si delicata, oferind dermei un aspect sanatos. Acest ingredient “Glucozida de cocos” este compatibil cu toate tipurile de piele. Gelul de dus Feel Fresh contine un parfum proaspat cu o textura special creata pentru toate tipurile de piele, gelul de dus este ideal folosirii zilnice, lasand pielea supla si catifelata.

Procesul de curatare este necesar mai ales cand pielea “are deja o varsta”: gelul de dus indeparteaza celulele moarte si acumularile de impuritati. Uleiul de Migdale catifeleaza pielea, tonifica, reducandu-i supletea.

Pielea ta are o viata activa, se afla intr-o stare continua de miscare cu nevoi variate pe toata durata unei zile: hidratare, energie (Energy), prospetime (Fresh), drept pentru care am dezvoltat 3 variante de gel de dus:
– Gel de dus: Shower Gel Energyzer
– Gel de dus: Shower Gel Fresh
– Gel de dus: Shower Gel Relaxing

DACA TI-A PLACUT DISTRIBUIE ARTICOLUL SI PRIETENILOR TAI:
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail