Avand in vedere ca in fiecare zi ne folosim de masina pentru a ne deplasa in interes personal sau de serviciu trebuie ca aceasta sa ne ofere un ambient placut si relaxant. Pentru a avea o calatorie placuta indiferent de distanta dar si pentru buna dispozitie fiecare persoana cumpara parfumuri/odorizante auto pentru a improspata mirosul din habitaclul automobilului.

Odorizantele auto sau parfumurile auto ofera un miros placut si creaza un ambient placut in masina atat pentru noi cat si pentru pasagerii nostri.

Ce trebuie sa stiti despre odorizantele/parfumurile auto ?

Inainte de a cumpara un odoriznat/parfum auto trebuie sa studiati putin produsul. Conform site-urilor Digi24.ro si Observator.tv unele odorizante auto din comert sunt foarte nocive si va pot afecta sanatatea. Bradutii care improspateaza aerul din masina pot provoca alergii ale pielii, dureri de cap sau probleme respiratorii.

Noi va oferim solutia perfecta

Asa cum ne-am obisnuit clientii fabricand doar produse de calitate superioara, va oferim parfumuri auto care sa inlocuiasa odorizantele clasice de tip “bradulet” care va pot fi nocive. Parfumurile auto de la Bozo sunt testate in laboratoarele proprii si certificate de catre institutiile din domeniu. Fiecare parfum auto fabricat de Bozo are in compozitie ingrediente certificate IFRA (International Fragance Association)!

 

parfum-odorizant-auto-bozo-bubblegum1. PARFUM AUTO – BUBBLEGUM: Este un odorizant concentrat cu aroma de GUMA TURBO Bubblegum. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat si persistent. Fiind creat pe baza de apa este prietenos cu mediul. Cu odorizantul BOZO Air Fresh –Guma Turbo bubblegum te bucuri instantaneu de parfumuri proaspete , reconfortante, inspirate de plante.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 

parfum-odorizant-auto-bozo-dubai2.  PARFUM AUTO – DUBAI: Acesta este un odorizant concentrat cu o aroma invaluitoare, proaspata si revigoranta, cu o nota discreta de senzualitate orientala. Aroma sa speciala de flori de portocal a fost atent si special selectionata. Este o aroma unica pentru autoturismul pe care il conducem zi de zi sau doar cand plecam in calatorii mai lungi.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 
parfum-odorizant-auto-bozo-london3.  PARFUM AUTO – LONDON: Acesta este un odorizant concentrat cu o aroma specifica si puternica ce ne duce cu gandul la aerul sobru, elegant si maiestuos al lorzilor britanici. Aroma sa speciala imprima o nota de grandoare si maretie imperiala in spatiile unde vom folosi produsul. Combinatia dulce-amaruie de scortisoara, imbinata cu aromele parfumate, acrisor-astringente de citrice, se armonizeaza într-o aroma de maxim confort ambiental.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 

parfum-odorizant-auto-bozo-moscow4.  PARFUM AUTO – MOSCOW: Acesta este un odorizant concentrat cu o aroma specifica de cedru,cu puternice accente masculine. Aroma de cedru, cu accente persistente se poate asocia cu forta. Are o mare putere de odorizare iar parfumul sau este placut, natural si proaspat.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 
parfum-odorizant-auto-bozo-paris5.  PARFUM AUTO – PARIS: Are o mare putere de odorizare iar parfumul sau este placut, natural, proaspat si persistent. Ceea ce il face sa fie special, este tocmai aroma sa, atent selectionata, de struguri copti. Cu putina imaginatie, putem regasi in aceasta aroma, armonios impletite, atmosfera renumitelor terase pariziene si melancolia plimbarilor de pe malurile Senei.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 
parfum-odorizant-auto-bozo-rome6.  PARFUM AUTO – ROME: Acesta este un odorizant concentrat cu o aroma specifica, deosebit de placuta ce degaja o adiere blanda si suava de iasomie. Aceasta aroma nobila si persistenta are o mare putere de acoperire si imparfumare in spatiile unde se pulverizeaza produsul. Prin aroma sa de iasomie, BOZO –”ROMA– Parfum auto” creeaza o atmosfera naturala si calda, de o inalta distinctie, care usor ne poarta gândul spre aristocratia si aerul inmiresmat si cald din ”cetatea eterna”. BOZO –”ROMA– Parfum auto” este aroma speciala, superioara care induce o atmosfera de rafinament si bun gust.

Produsul poate fi cumparat la un pret foarte mic: CLICK AICI

 

DACA TI-A PLACUT DISTRIBUIE ARTICOLUL SI PRIETENILOR TAI:
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail