Ce este rugina ?

Rugina este un alt nume pentru oxidul de fier. Atunci cand fierul sau un aliaj care contine fier, este expus oxigenului si umezelii pentru o perioada lunga de timp, rugineste. Rugina apare atunci cand oxigenul se combina cu metalul la nivel atomic si formeaza un compus numit oxid, slabind astfel legaturile de metal.

Doar metalele si aliajele care contin fier pot rugini. Celelalte metale corodeaza aproximativ in moduri similare.

Principalul catalizator pentru procesul de ruginire este apa. Structurile de fier sau otel par solide, dar moleculele de apa pot penetra locuri microscopice si fisuri, in orice metal. Formarea ruginii si extinderea acesteia poate fi oprita, metalele pot fi tratate pentru a rezista mai bine fara a rugini pentru o perioada lunga de timp.

Bozo vine in ajutorul dumneavoastra cu o solutie anti rugina ! Inginerii nostri chimisti au gasit o solutie foarte buna pentru a indeparta rugina.

Aceasta solutie este un produs cu o putere foarte mare de curatare, creat special pentru a indeparta rugina depusa pe diverse suprafete metalice. Produsul se prezinta sub forma unui lichid opalescent de culoare alba, este foarte eficient si foarte usor de folosit.

Pentru a va convinge si mai mult puteti urmari in materialul video de mai jos cum acest produs actioneaza rapid, indeparteaza rugina, ofera stralucire suprafetelor, obiectelor cu eficienta maxima.

Solutie Anti-rugina Bozo !
Face minuni ! :)

Posted by SC BOZO SRL on 6 Iulie 2015

Produsul este recomandat in gospodarii, hoteluri, institutii publice, restaurante si domeniu industrial. De asemenea mai mentionam ca:

– produsul se foloseste doar in scopul pentru care a fost destinat (indepartarea ruginii);
– produsul se utilizeaza fara a se combina cu diverse produse pentru curatenie;
– pulverizati produsul exact pe suprafetele afectate de rugina;
– in functie de gradul de rugina existent pe suprafata respectiva, produsul poate fi diluat pana la un raport de 1:10;
– produsul se aplica prin pulverizare sau cu o laveta si dupa circa 15 – 30 de minute se indeparteaza prin clatire cu apa din abundenta. Timpul de contact depinde de gradul de rugina;
– eficienta maxima a produsului se obtine prin scufundarea pieselor ruginite intr-o baie cu solutia de curatare. La fel timpul de scufundare depinde de gradul de rugina.

Produsul il puteti achizitiona direct de pe site-ul nostru in 2 variante:

Solutie Anti Rugina la 1 Litru
Solutie Anti Rugina la 5 Litri

 

DACA TI-A PLACUT DISTRIBUIE ARTICOLUL SI PRIETENILOR TAI:
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail