Menu
Your Cart

Bozo Air Fresh - Bubblegum 5kg

Bozo Air Fresh - Bubblegum 5kg

Descriere:  Este un odorizant concentrat cu aromă de GUMĂ TURBO bubblegum. Are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat  si persistent. Fiind creat pe baza  de apa este prietenos cu mediul.

Contine ingrediente certificate IFRA(International Fragance Association).

Utilizare: Poate fi utilizat cu rezultate foarte bune  in locuri ambientale (hoteluri, restaurante, sali de conferinte, institutii publice,etc.), in locuinte private, dar si in alte spatii inchise(autovehicule,vestiare,etc).

Produsul   se poate pulverizeaza in toate directiile pentru a mări gradul de absorbție si a oferi prospetime maximă in spatiile respective.

Se poate pulveriza pe suprafete textile (perdele,draperii, tapiterii,covoare etc.). avand un efect maxim de imparfumare. Pentru eficienta maxima se aplica de la o distanta de 30 cm.

Nu se foloseste pe materiale din piele și plastic.

Nu se va folosi in amestec cu alte substante sau solutii de parfumare. Acest lucru poate conduce la  obtinerea unor amestecuri cu un potential scazut de parfumare.

Cu odorizantul BOZO Air Fresh Guma Turbo bubblegum te bucuri instantaneu de parfumuri proaspete , reconfortante, inspirate de plante.

Aroma de GUMA TURBO bubblegum creeaza o atmosfera plina de prospetime.

Produsul este  atat de proaspat si de natural incat vei dori sa-l utilizezi în fiecare incapere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
  • Model: Bubblegum 5kg
  • Greutate: 5.00kg
Grăbește-te, această ofertă se încheie in:
Zi
Ora
Min
Sec
114,75 Lei
135,00 Lei
Fără TVA: 114,75 Lei
Etichete: 5kg , guma turbo , guma , turbo , bubblegum